Uw droomtuin start met een nauwkeurig tuinontwerp

Als ervaren tuinarchitect weten we dat de wensen van de klant de basis vormen voor elk geslaagd tuinontwerp in Sint-Niklaas. Daarom toetsen we uw verwachtingen aan onze ervaring en de mogelijkheden ter plaatse. Het streefdoel is een evenwicht vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Zo ontstaat een harmonieus ontwerp dat goed aanvoelt.

Elk project is uniek

Voor ons is elke klant uniek. Hij heeft immers eigen ideeën waarvan hij wil dat ze in het ontwerp tot uiting komen. Maar ook elke locatie is uniek, wat zorgt voor een creatie op maat. Zo is een kleine stadstuin vaak moeilijker in te richten, maar net daarin ligt onze uitdaging. Met hetzelfde budget kan er meer gerealiseerd worden dan in een grote tuin. Wat uw wensen ook zijn, we zorgen ervoor dat de ruimtelijke structuur in de tuin altijd klopt. Hiervoor gaan we steeds kijken naar de omgevingsfactoren, bossen, open vlakte, naar hoe uw woning ontworpen is en hoe het terrein eruitziet. U kan die structuur dan zelf inkleuren voor een resultaat dat perfect aan uw verwachtingen beantwoordt.

Vrijblijvende opmetingen

We komen graag vrijblijvend bij u ter plaatse in regio Sint-Niklaas voor een eerste kennismaking en een prijsbepaling. Beslist u met ons in zee te gaan? Dan maken we enkele voorontwerpen om te bepalen in welke richting het ontwerp moet evolueren. Aan de hand van schetsen ter plaatse wordt het snel duidelijk welke richting we dienen uit te gaan. Michel D’Hondt neemt de volledige coördinatie op zich, vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Maar u kunt uiteraard op basis van ons tuinontwerp, ook zelf de tuinaanleg doen of een tuinaannemer onder de arm nemen. Hebt u geen zin of tijd om het onderhoud te doen? Ook dan staat ons team voor u klaar.