Een natuurlijke vijver in kleimatten

Een grote vijver die bovendien nog eens heel natuurlijk oogt? Dit bekomt u door middel van kleimatten. Tuinarchitect Michel D’Hondt zorgt hierbij voor een feilloze aanleg van kleimat vijvers in Sint-Niklaas en ruime omgeving.

Veelzijdig materiaal

Dankzij het gebruik van kleimatten krijgt u een natuurlijk ogende vijver. Deze zijn beperkt lek afdichtend. U kan ze rechtstreeks aanplanten op de oevers zonder uitzonderlijke maatregelen te treffen, wat zeer interessant is voor de aanleg van grotere plassen. Naast vijvers, kunnen kleimatten ook gebruikt worden voor bufferbekkens, zwembaden en rietvelden.

Milieuvriendelijke vijveraanleg

Het gebruik van kleimatten heeft heel wat voordelen. Zo is het een milieuvriendelijk product met een levenslange werking. We kunnen het plaatsen bij alle weersomstandigheden en samen met andere vloeistofdichtingen gebruiken. Bovendien heeft het een zelf-herstellend vermogen en is het minder duur dan gedacht.

Benieuwd hoe Michel D’Hondt en zijn team uit Sint-Niklaas uw kleimat vijver realiseert? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder.