Epoxy rubber sluit naadloos aan

Michel D’Hondt Tuinarchitect is uw professionele partner in de aanleg van vijvers, zowel natuurvijvers als visvijvers en zwemvijvers. Eén van onze technieken hiervoor bestaat uit het plaatsen van epoxy rubbers in Sint-Niklaas en ruime omgeving.

Flexibel en elastisch

Epoxy rubbers zijn ideaal voor vijvers waar folielassen niet mogelijk is. Onder meer omwille van moeilijke vrije vormen of inbouwdelen die niet vervangen kunnen worden en dus niet voor folie geschikt zijn. Epoxy rubber is een hoogwaardig vloeibaar membraan, gebaseerd op een enkelvoudig component polyethaan. Deze heeft een hoge elasticiteit (400%) die scheuren, barsten en verschuivingen in de ondergrond overbrugt. Kortom, dit is een ideaal product voor het waterdicht maken van (zwem)vijvers, zwembaden, watertanks, kanalen, terrassen, balkons en steigers.

Volledig naadloos  

Verder is dit een sneldrogend materiaal en dit zelfs bij lage temperaturen! Ook heeft het geen mogelijkheid tot lekken aangezien het een naadloos product is in tegenstelling tot EPDM. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van Epoxy rubber? Neem zeker even contact op met Michel D’Hondt Tuinarchitect uit Sint-Niklaas. Wij adviseren u met plezier.