Harmonie tussen schoonheid en functionaliteit

Als ervaren tuinarchitect weet Michel D'Hondt dat de wensen van de klant de basis vormen voor elk geslaagd ontwerp. Daarom toetst hij uw verwachtingen aan zijn ervaring en de mogelijkheden ter plaatse. Streefdoel is een evenwicht vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Zo ontstaat een harmonieus tuinontwerp dat goed aanvoelt.

We komen graag vrijblijvend bij u ter plaatse voor een eerste kennismaking en een prijsbepaling. Beslist u met ons in zee te gaan ? Dan maken we enkele voorontwerpen om te bepalen in welke richting het ontwerp moet evolueren. Aan de hand van schetsen ter plaatse wordt snel één en ander duidelijk.

Elke klant en elke locatie is uniek

Voor ons is elke klant uniek. Hij heeft immers eigen ideeën waarvan hij wil dat ze in het ontwerp tot uiting komen. Maar ook elke locatie is uniek, wat zorgt voor een creatie op maat. Zo is een kleine stadstuin vaak moeilijker in te richten, maar net daarin ligt onze uitdaging. Met hetzelfde budget kan er meer gerealiseerd worden dan in een grote tuin.

Er zijn klanten die kiezen voor een strakke tuin die naadloos aansluit bij de stijl van het interieur. Andere kiezen dan weer voor een tuin met meer natuurlijke begroeiing die wat lijkt op een natuurreservaat. We leggen de klant uit dat de ruimtelijke structuur in de tuin altijd moet kloppen, zodat hij telkens een uniek zicht krijgt wanneer hij van binnen naar buiten kijkt. Wij gaan steeds kijken naar de omgevingsfactoren, bossen, open vlakte, naar hoe uw woning ontworpen is en hoe het perseel eruit ziet. U kan die structuur dan zelf inkleuren. Bij elk ontwerp houden we rekening met duurzaamheid, ecologie, innovatie en creativiteit, zodat u jarenlang van uw tuin kan genieten.

Michel D’Hondt neemt de volledige coördinatie op zich, vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Maar u kan uiteraard op basis van zijn ontwerp, ook zelf de tuinaanleg doen of een tuinaannemer onder de arm nemen. Hebt u geen zin of tijd om het onderhoud te doen ? Ook dan staat ons team voor u klaar.

Wist u dat we ook gespecialiseerd zijn in de aanleg van vijvers en het plaatsen van terrassen en afsluitingen in bamboe ? Hebt u nog vragen ? Of vakkundig advies nodig ?
Contacteer ons zeker. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

Back to Top